Sapun natural Aroma fructelor

Vitamine, multe vitamine si antioxidanti asa as caracteriza acest sapun la care apa a fost inlocuita cu sucul de fructe de portocale, lamaie si am adaugat un piure de banane pentru un plus de hidratare care are si beneficii pentru pielea matura si uscata.

Are rolul de a stimula regenerarea celulara si de a incetini procesul de imbatranire a pielii.

Mirosul este unul discret, citric, fructat si va fi o incantare pentru piele si simturi sa-l folosesti. Mirosul de lamie si cel de portocale amplifica tonusul mental si psihic, elibereaza stresul si elimina oboseala.

Toate sapunurile Azaria nu contin compusi chimici, nu folosim ulei de palmier chiar daca este un ingredient ieftin pentru a proteja natura ( cultivarea lui este un dezatru ecologic ) nu sunt testate pe animale si este un produs eco-friendly deoarece este in totalitate biodegradabil.

De asemenea toate sapunurile Azaria contin glicerina vegetala, un ingredient extrem de emollient si hidratant care se formeaza natural in urma procesului de saponificare. Sapunurile clasice de pe rafturile magazinelor, sunt mai degraba niste detergenti, duri cu pielea si care profoaca o serie de iritatii pe termen lung deoarece se extrage la final glicerina din ele si se foloseste in industria cosmetica.

Ingrediente: suc de lamaie, partocale, piure de banane, unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea nerafinat, ulei de migdale dulci, ulei de masline, ulei de ricin, ulei esential de ;lamaie, portocale si aroma naturala de mango.

Flacon / Cantitate: 100 g, Cod produs: AZR1125
Preţ: 13,00 Lei
Cant:  

Notă: Sapun natural Aroma fructelor este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...