Sare de baie Romantic lavander

Profita de o baie relaxanta, de aroma care iti va incanta, linisti trupul si mintea dupa o zi lunga, agitata si apasatoare. Dupa o baie mai lunga sau scurta, in functie de placere si timp, vei fi mai relaxata, mai zambitoare si vei avea un somn dulce si profund.
Florile de lavanda si uleiul esential relazeaza si detensioneaza muschii, relaxeza sistemul nervos, combate durerile de cap si insomnia, stimuleaza circulatia sanguina.Stimuleaza regenerarea celulelor, atenuand formarea cicatricilor si a vergeturilor.

Argila mov contine o cantitate mare de siliciu si are propietate remineralizantă, reechilibrantă şi antitoxicăsi se recomandă frecvent în curele de detoxifiere. Ea absoarbe toxinele din organism şi activează eliminarea lor rapidă

Pe langa mirosul deosebit, acest rasfat iti va aduce si o gramada de beneficii atat pentru piele cat si pentru intregul corp. Sarea de salina, de mare si cea de Himalaya au efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Sarea de Himalaya este folosita cu mare succes in practicile Ayurveda, in terapiile neconventionale, cu scopul de a atinge o viata lunga si sanatoasa.

Ingrediente: sare de mare, argila mov, ulei esential de lavanda.

Flacon / Cantitate: 620 g, Cod produs: ÀZR1129
Preţ: 26,00 Lei
Cant:  

Notă: Sare de baie Romantic lavander este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...