Sare de baie Secretul Cleopatrei

Frumuseatea Cleopatrei a reprezentat un ideal de frumusete pentru lumea antica si continua sa reprezinte un ideal si in zilele noastre. Se stie ca, in ritualul ei de infrumusetare nu lipsea laptele de capra, mierea, aloe vera, sarea si namolul de la Marea Moarta.

Laptele de capra si mierea sunt bogate in antioxidanti care ne ajuta la pastrarea si regenerarea sanatatii celulare, au propietatea de a hidrata, hrani, catifela si de a-i reda stralucirea si elasticitatea. Dupa baia cu aceasta minunata sare de baie, pielea va ramane extrem de moale, elastica, hidratata si va fi mai sanatoasa si stralucitoare.

Mirosul acestei sari de baie este unul de vis si iti va umple narile cu uleiurile esentiale naturale si te va purta departe de toata agitatia. Parfumul suav, echilibrant cu usoare note lemnoase de mosc si orientale va aduce o dulce relaxare si placerea de-al folosi zilnic.

Aceasta sare de mare va fi o binecuvantare si un adevarat rasfat pentru orice tip de piele.

Pe langa mirosul deosebit, acest rasfat iti va aduce si o gramada de beneficii atat pentru piele cat si pentru intregul corp. Sarea de salina, de mare si cea de Himalaya au efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Sarea de Himalaya este folosita cu mare succes in practicile Ayurveda, in terapiile neconventionale, cu scopul de a atinge o viata lunga si sanatoasa.

Ingrediente: sare de mare, lapte de capra praf, pudra de miere, bacati de unt de cacao, si ulei esential de santal, cedru de Himalaya, litsea cubeba.

Flacon / Cantitate: 620 g, Cod produs: AZR1130
Preţ: 28,00 Lei
Cant:  

Notă: Sare de baie Secretul Cleopatrei este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...