Pasta de dinti naturala fara fluor

Este o pasta de dinti 100% naturala, fara flour, SLS si alti aditivi toxici. Specialistii din intreaga lume ne avertizeaza ca, folosirea flourului afecteaza creierul, produce cancer, provoaca infertilitate, distruge oasele, scade coeficientul de inteligenta si nu in ultimul rand este foarte toxic - doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil si doar 3-5 grame ( o lingurita ) este destul pentru a ucide un adult. Academia Internationala de Medicina si Toxicologie a clasificat fluorul ca fiind un medicament neaprobat in ceea ce priveste folosirea lui in profilaxia dentara datorita toxicitatii sale mari si nici nu exista dovezi cum ca acesta este eficient. De exemplu fluorul este o substanta folosita ca otrava pentru soareci.

Contine un procent mare de minerale cu efect abraziv care indeparteaza  placa bacteriena, iar cantitatea mica de bicarbonat de sodiu ( fara aluminiu ) are rolul de albirea a dintilor. Argila are actiune antiseptica, restabileste echilibrul acido – bazic si neutralizeaza hiperaciditatea la nivelul bucal.

Toate ingredientele din compozitie dau rezultate exceptionale atat dintilor cat si gingilor si impiedica formarea tartrului si a cariilor. Indeparteaza respiratia urat mirositoare si lasa o senzatie de prospetime de durata datorita uleiurilor esentiale. De asemenea are un rol antibacterian, antimicotic, antiseptic si dezinfectant.

Flacon / Cantitate: 65 g, Cod produs: AZR1107
Preţ: 19,00 Lei
Cant:  

Notă: Pasta de dinti naturala fara fluor este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...

Vă recomandăm şi