Antiperspirant natural, antiperspirant bio

Afişare: Listă / Grid
Ordonează după:
Deodorant natural Aisha
Deodorantul Aisha are o aroma proaspata, cu note de citrice si ierboase. Aceasta aroma se va pastra o perioada mai indelungata si ingredientele din compozitie vor oferi protectie impotriva mirosurilor neplacute mai multe ore. Are o textura fina, se aplica foarte usor, nu pateaza, este non gras si 100% natural. Este un deodorant care nu contine alu..
30,00 Lei
Deodorant natural Fresh men
Un deodorant 100% natural pentru barbatii dragi din viata noastra pe care nu trebuie sa ii neglijam. Contine o aroma masculina datorit auleiurilor esentiale alese special pentru ei. Este un deodorant care nu contine aluminiu, parabeni, SLS sau diferite parfumuri sintetice care ne intoxica organismu lsi ne afecteza sanatatea. Nu este un antiperspir..
30,00 Lei
Deodorant natural Laila
Laila este un deodorant cu un miros extrem de placut floral, dulce, dar si exotic in acelasi timp. Am combinat aroma dulce si senzuala a pastaii de vanilie Bourbon cu cea florala de lavanda si astfel s-a creat un miros deosebit si foarte placut. Are o textura fina, se aplica foarte usor, nu pateaza, este non gras si 100% natural. Este un deodorant..
30,00 Lei
Deodorant natural Lyra
Deodorantul Lyra are o aroma proaspata, cu note de citrice si ierboase. Aceasta aroma se va pastra o perioada mai indelungata si ingredientele din compozitie vor oferi protectie impotriva mirosurilor neplacute mai multe ore. Are o textura fina, se aplica foarte usor, nu pateaza, este non gras si 100% natural. Este un deodorant care nu contine alum..
30,00 Lei
Cosmetice de calitate
Ingrediente naturale bio
Hand Made
fara ingrediente animale
biodegradabile
fara parabeni
fabricat in Romania
Citeste Blog-ul nostru