Deodorant natural Aisha

Deodorantul Aisha are o aroma proaspata, cu note de citrice si ierboase. Aceasta aroma se va pastra o perioada mai indelungata si ingredientele din compozitie vor oferi protectie impotriva mirosurilor neplacute mai multe ore. Are o textura fina, se aplica foarte usor, nu pateaza, este non gras si 100% natural.

Este un deodorant care nu contine aluminiu, parabeni, SLS sau diferite parfumuri sintetice care ne intoxica organismul si ne efecteza sanatatea. Nu este un antiperspirant care iti blocheaza si astupa porii de la nivelul axilei, ci lasa pielea libera,sa respire astfel are loc procesul natural de autoreglare a caldurii si transpiratiei sa se produca. Porii fiind neastupati se eliberate toxinele din organism si se racoreste organismul. Daca folosim un deodorant antiperspirant din comert, blocam transpiratia, adica toxinele nu sunt eliberate in mod natural ci sunt retinute in organism iar acest lucru duce la probleme grave de sanatate.

Piatra de alaun este un mineral, o sare de potasiun in intregime naturala recunoscut pentru propietatile sale antibacteriene, antimicotice si impiedica formarea mirosurilor neplacute.

Farnesolul este un dezodorizant puternic care distruge bacteriile raspunzatoare de mirosurile neplacute. Deodorantele Azaria nu contin amidon din porumb care contin zaharuri naturale care hranesc si ajuta la inmultirea bacteriilor.

Deodorantul te va proteja impotriva mirosurilor neplacute si ingredientele naturale (unturi si uleiuri) iti vor hidrata si catifela axila.

Ingrediente: unt de cacao bio, ceara de albine bio, farnesol,piatra de alaun, emulsifiant si ulei esential de lemongrass, verbina, lamaie. 

Flacon / Cantitate: 60 ml, Cod produs: AZR1114
Preţ: 30,00 Lei
Cant:  

Notă: Deodorant natural Aisha este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...