Sare de baie I love green

Dupa cum ii spune si numele este o sare de baie cu puternice efecte de relaxare, revigorare, energizare si de tonifiere a intregului corp. Dupa baie te vei simti mult mai bine si mai plina de viata. Toate aceste beneficii sunt aduse de uleiurile esentiale de menta, eucalip si de argila.

Argila verde are propietate remineralizantă, reechilibrantă şi antitoxicăsi se recomandă frecvent în curele de detoxifiere. Ea absoarbe toxinele din organism şi activează eliminarea lor rapidă.

Aceasta sare e ideala si pentru baia picioarelor obosite si umflate deoarece va elimina tensiunea si senzatia de arsura provocata de un stat prelungit in picioare sau de sarcina. Piela calcaielor va ramane moale si catifelata.

Pe langa mirosul deosebit, acest rasfat iti va aduce si o gramada de beneficii atat pentru piele cat si pentru intregul corp. Sarea de salina, de mare si cea de Himalaya au efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Sarea de Himalaya este folosita cu mare succes in practicile Ayurveda, in terapiile neconventionale, cu scopul de a atinge o viata lunga si sanatoasa.

Ingrediente: sare de mare, argila verde, ulei esential de menta, eucalipt, pin.

Flacon / Cantitate: 620 g, Cod produs: AZR1131
Preţ: 26,00 Lei
Cant:  

Notă: Sare de baie I love green este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...