Ulei de corp si masaj Zen relax

Dupa o zi extenuanta, agitata avem nevoie de momente relaxante in care sa uitam de toate si sa ne incarcam bateriile pentru a doua zi. Acest ulei de corp si masaj cu un parfum suav cu usoare note lemnoase de mosc si orientale va relaxa simturile si va elimina tensiunea.

Uleiurile sunt naturale, presate la rece de cea mai buna calitate, iar culoarea portocalie este de la uleiul de morcovi plin de vitamine si beta caroten.

Se poate folosi in locul cremei, dupa dus sau epilat si mai ales pentru un masaj lung, relaxant efectuat de catre persoana iubita sau la un salon de profil.

Organismul va fi mult mai sanatos si fericit ca a scapat de toti compusii chimici din uleiurile clasice iar pielea va fi moale, catifelata si hidratata.

Ingrediente: ulei de argan bio, ulei de morcovi, ulei de migdale dulci, ulei de struguri si uleiuri esentiale de santal amyris, cedru si litsea cubeba.

Flacon / Cantitate: 100 ml, Cod produs: AZR1118
Preţ: 32,00 Lei
Cant:  

Notă: Ulei de corp si masaj Zen relax este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...