Deodorant natural Fresh men

Un deodorant 100% natural pentru barbatii dragi din viata noastra pe care nu trebuie sa ii neglijam. Contine o aroma masculina datorit auleiurilor esentiale alese special pentru ei.

Este un deodorant care nu contine aluminiu, parabeni, SLS sau diferite parfumuri sintetice care ne intoxica organismu lsi ne afecteza sanatatea. Nu este un antiperspirant care iti blocheaza si astupa porii de la nivelul axilei, ci lasa pielea libera,sa respire astfel are loc procesul natural de autoreglare a caldurii si transpiratiei sa se produca. Porii fiind neastupati se pot elibera toxinele din organism si se racoreste organismul.

Daca folosim un deodorant antiperspirant din comert, blocam transpiratia, adica toxinele nu sunt eliberate in mod natural ci sunt retinute in organism iar acest lucru duce la probleme grave de sanatate.

Piatra de alaun este un mineral, o sare de potasiun in intregime naturala recunoscut pentru propietatile sale antibacteriene, antimicotice si impiedica formarea mirosurilor neplacute.

Farnesolul este un dezodorizant puternic care distruge bacteriile raspunzatoare de mirosurile neplacute.

Deodorantele Azaria nu contin amidon din porumb care contin zaharuri naturale care hranesc si ajuta la inmultirea bacteriilor.

Deodorantul te va proteja impotriva mirosurilor neplacute si ingredientele naturale (unturi si uleiuri) iti vor hidrata si catifela axila.

Ingrediente: unt de cacao bio, ceara de albine bio, farnesol,piatra de alaun, emulsifiant si ulei esential de eucalipt, salvie, lamaie.

Flacon / Cantitate: 60 ml, Cod produs: AZR1003
Preţ: 30,00 Lei
Cant:  

Notă: Deodorant natural Fresh men este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...