Despre Noi

Povestea Azaria a inceput in 2008 cand asteptand cel de-al doilea copil, am inceput sa citesc tot felul de articole despre o viata sanatoasa si echilibrata din toate punctele de vedere. Asa am dat peste un articol care m-a pus pe ganduri si mi-a schimbat viata definitiv. In el scria ca, tot ce punem pe piele in proportie de 60% este absorbit de organism. Foarte curand am renuntat la toate chimicalele care le aveam in raftul din baie si nu numai si a inceput o lunga munca de documentare, informare si testare. Retetele AZARIA au fost formulate si reformulate de catre mine pana am ajuns la cele actuale si au fost testate intr-un laborator de specialitate si avizate de Ministerul Sanatatii.

Dupa cateva luni de studiu s-a nascut Azaria si micul nostru atelier de care sunt indragostita si unde imi petrec in fiecare zi cateva ore sa creez produse minunate pentru dumneavoastra. Dorinta noastra este sa va bucurati de produsele care sunt facute cu atentie, profesionalism, dragoste, respect pentru natura si tot ce ne inconjoara. Dorim sa va rasfatati, sa aveti o mica portie de aromaterapie folosind oricare din cosmeticele noastre si in acelasi timp sa fiti sanatoase si frumoase. De aici si logo-ul nostru “Azaria, frumusete naturala.”

Imi place sa ma joc cu texturile, aromele si aleg mereu cu atentie ingredientele pe care le folosesc deoarece vreau sa se armonizeze perfect si sa fie eficiente in acelasi timp. Ingredientele pe care le folosesc sunt naturale, traditionale dar si de ultima generatie din chimia verde, organice, biodegradabile, de cea mai buna calitate, unele rare si pretioase si nu sunt testate pe animale. Fiecare produs este handmade, trece prin mainile noastre. Asta inseamna de la productie pana la ambalare.

Azaria inseamna cosmetice facute cu pasiune si de calitate, inseamna iubirea pentru natura si recunoasterea puterii ei vindecatoare, arome naturale si dorinta de a fi frumoase, frumosi in modul cat mai natural.

 

Cosmetice de calitate
Ingrediente naturale bio
Hand Made
fara ingrediente animale
biodegradabile
fara parabeni
fabricat in Romania
Citeste Blog-ul nostru