Ulei de trandafiri Bio, presat la rece 50ml

Trandafirul, considerat de-a lungul istoriei mai mult decat o floare, un simbol al senzualitatii si al feminitatii, reprezinta dincolo de valoarea sa estetica si artistica o sursa de substante tainice menite sa sporeasca sanatatea si frumusetea pielii, sa ne bucure cu parfumul lui si sa ne confere o stare de bine si de fericire.

Este un ulei cu un miros foarte placut si suav fiind indicat pentru toate tipurile de ten si are capacitatea de echilibrare a pH-ului si a functiilor vitale ale pielii, imbunatatirea circulatiei sangelui, actiunea puternica de hidratare a tesutului, activarea proceselor metabolice la nivel celular, precum si combaterea eficienta a radicalilor liberi au facut ca trandafirii sa-si gaseasca o larga utilizare si in realizarea diferitelor preparate de ingrijire a pielii, inclusiv a sapunurilor si multor creme si lotiuni.

Uleiul de trandafiri reda pielii luminozitate, umiditate si culoare, hranind-o, hidratand-o si calmand-o, regenerand-o in profunzime. Acestor calitati li se adauga actiunea puternic antialergica si emolienta, de netezire si intinerire a obrazului, dar si actiunea eficienta impotriva acneei, a dermatitei cronice, a ridurilor, pistruilor sau a matretii. Nu mai putin important este caracterul antiinflamator, decongestiv, cicatrizant, antibacterian, antiviral, antiseptic si dezinfectant care il fac extrem de util in cazul celor mai diverse tipuri de iritatii, micoze, arsuri, zgarieturi sau raniri. Actiunea sa fina si delicata permite utilizarea chiar si pe tenul cel mai sensibil, precum si in cazul copiilor si al nou-nascutilor. Rezultate excelente se obtin in cazul pielii sensibile, uscate, imbatranite sau cu vene fisurate. Se spune ca uleiul de trandafiri este recomandat si in cazul depresiei. Lucru important pentru ca starea de spirit si metabolismul celular sunt mult mai strans legate decat suntem inclinati a crede la prima vedere.

Trandafirul reprezinta o sursa excelenta de vitamina C (un puternic antioxidant) si vitamina E deci protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi.

Un ulei care nu trebuie sa lipseasca din trusa de mentinere a frumusetii oricarei femei, inclusiv pentru persoanele a caror semene de imbatranire sunt deja vizibile sub forma de linii fine sau mai accentuate. De asemenea este unul dintre singurele uleiuri vegetale care sunt bune pentru tratarea rosezii pielii, a vaselor de sange (vinisoare) care se vad pe suprafata tenului.

Uleiul vine livrat in sticla ambra cu picurator pentru a-si pastra intacte toate propietatiile.

Flacon / Cantitate: 50 ml, Cod produs: AZR1081
Preţ: 27,00 Lei
Cant:  

Notă: Ulei de trandafiri Bio, presat la rece 50ml este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...