Unt de cacao Bio, bucati 100g

Acest unt de cacao este de o calitate foarte buna fiind ideal pentru prepararea cremelor, sapunurilor si nu numai. Untul de cacao a fost numit „hidratantul suprem” si este folosit de secole pentru mentinerea pielii fine, suple, tinere si se absoarbe foarte rapid de piele.
Este antioxidant si contine o sursa importanta de vitamine A si E, omega6 si omega9 fiind un factor natural de protectie UV, asigurand o bronzare uniforma si frumoasa.

Un produs pentru persoanele care prefera calitatea si siguranta ca acest unt nu contine ingrediente pe baza de petrol sau alte chimicale sintetice. De asemenea, produsele bio pentru ingrijire nu sunt modificate sau dezvoltate genetic cu ajutorul pesticidelor, erbicidelor si a fertilizatorilor sintetici. Cu alte cuvinte, mai natural de atat nu se poate.

Ceea ce punem pe piele (incepand cu pielea capului si terminand cu cea a talpilor), intra in cele din urma in corpul nostru (in proportie de pana la 60%). Este important ca ingredientele active din produsele de ingrijire sa nu fie sintetice sau modificate genetic, pentru ca in acest caz riscul de a face rau pielii este foarte mare – in timp, pot aparea boli de piele, afectiuni la nivelul organelor interne sau dereglari hormonale. O piele sanatoasa este o piele curata, care emana frumusete.

Flacon / Cantitate: 100 g, Cod produs: AZR1058
Preţ: 16,00 Lei
Cant:  

Notă: Unt de cacao Bio, bucati 100g este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...