Unt de cacao pastile 1kg

Unt de cacao organic (pastile), presat la rece
Acest unt de cacao este de o calitate foarte buna fiind ideal pentru prepararea cremelor, sapunurilor, balasamuriloe ets si nu in ultimul rand pentru preparearea diferitelor dulciuri.

Untul de cacao a fost numit „hidratantul suprem” si este folosit de secole pentru mentinerea pielii fine, suple, tinere si se absoarbe foarte rapid de piele.
Este antioxidant si contine o sursa importanta de vitamine A si E fiind un factor natural de protectie UV, asigurand o bronzare uniforma si frumoasa.

Untul de cacao este un ingredient natural intens hidratant. Acesta este bogat in grasimi care in contact cu pielea sunt absorbite foarte repede. De asemenea, spre deosebire de alte produse de hidratare, untul de cacao nu blocheaza porii si permite pielii sa respire.
Datorita continutului ridicat de vitamina A si E , untul de cacao ajuta pielea sa se regenereze foarte bine. Efectele sale sunt vizibile dupa numai cateva zile de utilizare: pielea devine mai catifelata, mai intinsa, mai tanara. Cu cat este utilizat mai multa vreme, cu atat pielea va fi mai intinsa si mai luminoasa.

Untul poate fi livrat la cerere si in cutie de plastic cost suplimentar 2 lei. Astfel se va pastra mai bine si il vei putea lua oriunde cu tine.

Flacon / Cantitate: 1 kg, Cod produs: AZR1067
Preţ: 99,00 Lei
Cant:  

Notă: Unt de cacao pastile 1kg este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...