Unt de shea nerafinat 100g

Este un produs de o calitare superioara care poate fi folosit pentru orice cosmetice. Untul de Shea este în mod natural bogat în vitamina A, E, și F, precum și o serie de alte vitamine și minerale. Elementele hidratante din untul de shea sunt aceleași cu cele produse de glandele sebacee din piele.

Untul de shea este o excelentă cremă hidratantă solidă care aplicată pe corp sau pe față se absoarbe ușor, lăsând pielea catifelată , suplă și elastică.

Se poate aplica direct pe par in loc de masca. Parul va ramane stralucitor si frumos.

Untul de shea este secretul frumuseții și un veritabil remediu în Africa de sute de ani. Datorită compoziției unice a ingredientelor sale, untul de shea conține o abundența de proprietăți vindecătoare pentru piele și este cunoscut ca un tratament superior pentru pielea uscată, deshidratată, matură(stimuleaza producerea si colagen si previne aparitia ridurilor si a semnelor de imbaranire). Este indicat si persoanelor care sufera de dermatite, celor care au eczeme sau eruptii cutanate, mici cicatrici si pielea crapata. Nu e de mirare că este numit “Aurul femeilor” și este atât de apreciat în industria cosmetică.

Este extrem de bun si eficient pentru persoanele cu vergeturi, in perioada de sarcina sau cu pielea uscata. De asemenea poate sa fie folosit si in locul cremei din comert pentru iritatiile de la scutec si e ideal pentru bebelusi si copii sa li se faca masaj dupa baita.

Culoare: galben-crem
Miros: specific
Provenienta: Ghana

 

Flacon / Cantitate: 100 g, Cod produs: AZR1039
Preţ: 12,00 Lei
Cant:  

Notă: Unt de shea nerafinat 100g este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...