Ulei de avocado, presat la rece 200ml

Uleiul de avocado este obtinut prin presarea la rece a pulpei fructului. Culoarea lui este una de un verde inchis ceea ce denota calitatea lui superioara.

Pentru proprietatile sale emoliente, antibacteriene, cicatrizante, hidratante si antirid, uleiul de avocado este utilizat in industria cosmetica pentru ingrijirea pielii, parului, unghiilor si buzelor. Uleiul de avocado este deosebit de bine tolerat si absorbit de orice tip de piele.

Se poate folosi pentru ingrijirea:
- gatului si decolteului
- zona sensibila a ochilor
- tratarea vergeturilor
- prevenirea aparitilor vergeturilor
- tratarea parului uscat si dederiorat
- tratament impotriva caderii parului
- ideal pt toate tipurile de piele, inclusiv pt cea sensibila si iritata

Uleiul vitaminizeaza pielea, ii restabileste echilibrul natural si o cicatrizeaza, in urma deteriorarilor provocate de paraziti. Are un rol aparte in reglarea permeabilitatii pielii, lasand-o sa respire.

Uleiul de avocado contine vitaminele A, B, D, E, K, PP, fier, zinc, magneziu, lecitina si clorofila. Deosebit de importanti sunt acizii grasi nesaturati, aflati in concentratie foarte mare in acest ulei, responsabili pentru restabilirea functiei de „bariera” a epidermei, intarirea imunitatii locale si apararea pielii, prin activarea proprietatii de a reflectare a razelor ultraviolete.

Se poate folosi pentru parul deteriorat ca si masca alaturi de alte uleiuri vegetale. Hraneste toate tipurile de par si intareste firul.

SE POATE FOLOSI SI INTERN!
Are o aroma placuta si poate sa fie adaugat peste salate.

Uleiurile vegetale, o solutie ideala pentru o viata sanatoasa si o piele frumoasa!

Uleiul vine livrat in sticla ambra pentru a-si pastra toate propietatile intacte!

Flacon / Cantitate: 200 ml, Cod produs: AZR1061
Preţ: 28,00 Lei
Cant:  

Notă: Ulei de avocado, presat la rece 200ml este un produs cosmetic bio, realizat din ingrediente naturale dupa o reteta proprie AZARIA COSMETICS...